Web
Analytics
"text": "#0f0", "border": "#0f0" } }, "content": { "message": "A&C hapjes deluxe maakt gebruik van Cookies.", "dismiss": "Sluit!", "link": "Meer weten" } })});
© Hapjes deluxe 2023
Hapjes deluxe

Info

Mooi samengesteld buffet van koude en warme gerechten met salade en bijgerechten, dus bedoeld als complete maaltijd. Eventueel nog een dessert erbij en u heeft een volledig drie gangen diner. Dit buffet is te bestellen vanaf 10 personen en kost €28,75 p.p. Dit is inclusief suikerrietborden en bestek. Voor porseleinen borden €1,00 p.p. extra..
Voorbeeld koud en warm buffet
Prijs per persoon €28,75
Koud & warm buffet

Koud/warm buffet

Koude (voor)gerechten: - Gemarineerde zalm in citroen, mosterd en dille. - Salade van rivierkreeftenstaartjes. - Serranoham (9 maanden gerijpt) met verse meloen. - Gerookte ribeye met truffel créme en noten. - Fricandeau met rode uien compote. - Gemengde salade met croutons en romige tuinkruidendressing. - Stokbrood, kruidenboter en tapenade. Warme (hoofd)gerechten: - Boeuff bourgignon, rundvlees in rode wijn gestoofd met champignon en uitjes. - Zalmfilet in bieslook saus. - Pommes gratin (de klassieke gegratineerde aardappels). - Witte rijst.
Luxe catering voor iedereen… Sinds 2007.
Bel ons tel: 013-5714094
Catering
Desserts Desserts
© Hapjes deluxe 2023

Info

Mooi samengesteld buffet van koude en warme gerechten met salade en bijgerechten, dus bedoeld als complete maaltijd. Eventueel nog een dessert erbij en u heeft een volledig drie gangen diner. Dit buffet is te bestellen vanaf 10 personen en kost €28,75 p.p. Dit is inclusief suikerrietborden en bestek. Voor porseleinen borden €1,00 p.p. extra..
Voorbeeld koud en warm buffet Desserts
Prijs per persoon €28,75
Koud & warm buffet

Koud/warm buffet

Koude (voor)gerechten: - Gemarineerde zalm in citroen, mosterd en dille. - Salade van rivierkreeftenstaartjes. - Serranoham (9 maanden gerijpt) met verse meloen. - Gerookte ribeye met truffel créme en noten. - Fricandeau met rode uien compote. - Gemengde salade met croutons en romige tuinkruidendressing. - Stokbrood, kruidenboter en tapenade. Warme (hoofd)gerechten: - Boeuff bourgignon, rundvlees in rode wijn gestoofd met champignon en uitjes. - Zalmfilet in bieslook saus. - Pommes gratin (de klassieke gegratineerde aardappels). - Witte rijst.
Desserts Desserts
Hapjes deluxe
Luxe catering voor iedereen...
Catering